Over mr. L. (Liz) Huigsloot

Mr. L. (Liz) Huigsloot

Mijn naam is Liz Huigsloot en ik zet mij als advocaat onder andere in voor studenten.

Sinds 2014 sta ik studenten bij in procedures tegen onderwijsinstellingen en/of adviseer ik hen daarover. Inmiddels heb ik tientallen studenten – die verschillende opleidingen volgden door heel Nederland – met succes kunnen helpen. Het grootste deel van deze studenten heeft gelukkig zijn of haar studie kunnen vervolgen.

Huigsloot Advocatuur

Voordat ik in februari 2014 beëdigd werd als advocaat, studeerde ik rechtsgeleerdheid en criminologie. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt op de rechtbank van Rotterdam als griffier. Daarna heb ik vijf jaar als advocaat op twee verschillende advocatenkantoren gewerkt.

In 2019 besloot ik mijn eigen advocatenkantoor op te richten: Huigsloot Advocatuur. Daar behandel ik zowel zaken op het gebied van het bestuursrecht (waar ook deze zaken van studenten onder vallen) als het strafrecht.

Call to Action

Neem direct contact op met mr. Huigsloot!